Helaas, gereserveerd

Deze bedbox, Alert type 1550, is per direct en uit voorraad leverbaar. De Alert type 1550 is met zijn hogere omranding zeer geschikt voor rustigere mensen die kunnen gaan zitten in bed, of wanneer ze kleiner zijn eventueel gaan staan. De Alert type 1550 is standaard uitgevoerd met een vergrendelbare (anti-)Trendelenburg verstelling.
Doordat de bedbox geen spijlen heeft is er geen kans op beklemming.
Magneten zorgen ervoor dat de deuren ook in een gehele schuinverstelling mooi open blijven staan.

De instaphoogte is ongeveer 52 cm. De matras kan voor de verzorging tot een hoogte van 102 cm worden ingesteld, waarbij het gehele bed omhoog gaat.
Deze bedbox is voorzien van een sterke, vlakke lattenbodem maar kan gemakkelijk door ons worden geleverd met een bodem voorzien van elektrische rug- en beenverstelling. De verstelbare bedbodem in combinatie met de Trendelenburgfunctie kan een comfortabele zit geven.

De panelen aan  het H/V-eind en aan de lange achterzijde zijn crème. De stroken zijn uitgevoerd in antraciet. De kindveilige knop-schuifsluiting en het H/L-systeem zijn lavendelblauw. De voorzijde met 2 deuren en de bovenzijde van het H/V-eind zijn voorzien van polycarbonaat ruiten.

Matrasmaat: 90×200 cm
Borstwering:  90 cm (vanaf bovenkant matras)
Matrashoogte: verstelbaar van 52 tot 102 cm
Bedbodem: Sterke vlakke lattenbodem of elektrisch verstelbare bedbodem

Prijs: Op Aanvraag
Levering/montage: € 0,00
Levertijd: Per direct, in overleg