Over ons

ALERT boxen en bedden worden ontworpen en gemaakt bij NOVAC. Gesitueerd in een voormalige kaasfabriek hebben wij onze meubelwerkplaats.

Veelal hebben wij persoonlijk contact met de ouders/verzorgers en/of andere betrokken partijen van de belanghebbenden. Zodoende is ALERT een ervaren en vindingrijk partner als het gaat om het bedenken van praktische oplossingen voor dagelijkse en minder dagelijkse problemen in de verzorging van mensen met een meervoudige beperking.

Betrokkenheid van aanvraag tot aflevering:
De aanvraag komt bij ons binnen via bijvoorbeeld de ergotherapeut, de verzekeraar, de gemeente, de tussenleverancier/contracthouder of een ander bij de verzorging van de gebruiker betrokken instantie. Wij inventariseren wat nodig is om een veilige plek voor optimale verzorging te maken.

Bij voorkeur bezoeken wij hiervoor zelf het gezin of de instelling, eventueel met de betrokken ergotherapeut of een andere deskundige. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij daarbij meestal goed inschatten welke verzorgingsvoorziening in de toekomst gewenst zal zijn zodat daar, indien mogelijk, al rekening mee gehouden kan worden. Aan de hand daarvan volgt een zorgvuldig gespecificeerde offerte.
Als het bed of de box gereed is, wordt deze door onze eigen medewerkers thuis of in de instelling bezorgd en gemonteerd. De ouders/verzorgers krijgen dan een duidelijke instructie over het gebruik en de mogelijkheden.