Maatwerk

Alert Bedboxen biedt vooral maatwerk waarin wij onze verschillende types als uitgangspunt gebruiken. Hierdoor kunnen wij in hout maatwerk leveren en in serie produceren. Dat levert een winst op in levertijden, maar ook in prijs en dat is interessant voor u als klant en gebruiker.

In staal maken wij bedden per stuk en zal de levertijd ook wat langer zijn en de kosten hoger. Wel heeft staal bewezen veel voordelen te bieden die de investering zeker de moeite waard maken. Financieel door bijvoorbeeld een minder intensieve persoonlijke begeleiding, besparing op personeelskosten. Maar ook voor de gebruiker kan een groot voordeel zijn dat een extra sterk stalen ledikant veel rust biedt, maar toch ruimte geeft voor beweging.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen/eisen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen om zo mooie en doeltreffende antwoorden te bieden op uw zorgvraag. Dit kunnen oplossingen zijn die zich reeds hebben bewezen, maar ook creatieve ideeÎn die nieuw zijn en de zorgomstandigheden verbeteren.

Zo zijn wij ook tot de ontwikkeling van de LUNA Medical gekomen. Een bed waarvan veel ziekenhuizen in Nederland er wel één of meerdere hebben, of welke zij regelmatig huren.