Verhuur

U kunt voor een korte of langere periode tegen aantrekkelijke voorwaarden een bed of bedbox bij Alert Bedboxen huren.

Misschien twijfelt u nog over welke voorziening het meest geschikt is. Door te huren krijgen ouders en verzorgers de mogelijkheid om uit te proberen welke voorziening passend is zonder direct een grote investering te hoeven doen.

Dit kan voordelig zijn als een cliënt bijvoorbeeld tijdelijk bij een woonvoorziening komt ‘voorproeven’ of logeren.
U kunt met een huurbed snel reageren op veranderend gedrag van de gebruiker. Ook bij het afschaffen van fixaties kan een huurbed een zeer geschikte oplossing bieden.
De LUNA Medical kan bij een korte of langerdurende ziekenhuis opname een passende slaapvoorziening zijn.

Een breed assortiment verhuurbedden

Ook in de verhuur probeert Alert Bedboxen zo breed mogelijk oplossingen aan te bieden. Vandaar dat wij een veelzijdig assortiment leveren.
Wij hebben diverse variaties van vier modellen in onze verhuurpoule, te weten; Alert type 1500, Alert type 1550, Alert type 1555 en grotere verscheidenheid van de Alert type 1200.

Op de hoge houten bedden kan nagenoeg altijd – al dan niet tijdelijk – een gaasdek worden gemonteerd om het risico op uitklimmen weg te nemen. Ook zijn er huurbedden die deels met polstering zijn uitgevoerd en met of zonder hoog/laagvoorziening.

Belangrijk

Wij proberen altijd voldoende bedden op voorraad te hebben, maar adviseren u tijdig te informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

De verschillende types

In het assortiment van verhuurbedden kunt u kiezen uit verschillende modellen, uitvoeringen en maatvoeringen.
De kans bestaat dat een huurbed zo goed bevalt dat u deze over wenst te nemen. Dat kan, vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Het kan ook zo maar gebeuren dat u overweegt om een soortgelijk bed aan te schaffen, maar dan in een iets andere uitvoering, maatvoering of kleurstelling. Wij denken hierin graag met u mee, er is veel mogelijk.