Alert type 1450.80 met petrol blauwe accenten

Deze Alert type 1450 heeft een borstwering (omranding vanaf bovenkant matras) van 80cm. De bodem gaat binnen de ombouw omhoog en omlaag waarbij wij sinds jaar en dag het H/L-systeem afschermen voor veilig gebruik. In de hoogste stand is de omranding 38cm. De ombouw blijft staan wanneer de bodem in hoogte wordt versteld en daarmee is deze bedbox een zeer degelijk exemplaar. Standaard onderrijdbaar met een mobiele tillift en standaard verrijdbaar.
Met een matrasmaat van 160x200cm is deze bedbox zeer geschikt voor gebruik in een woonkamer of dagcentrum. Hier kunnen 1 of 2 cliënten verblijven om te rusten of even in een veilige omgeving te spelen. Een ouder of therapeut kan er ook bij komen liggen om samen te spelen, knuffelen of oefeningen te doen.
De (korte) voorzijde is voorzien van 2 deuren en één lange zijde is voorzien van een klep. Rondom diverse polycarbonaat ruiten voor goed zicht op de belanghebbende. De panelen en stroken zijn een rustige combinatie van crème en petrol blauw. Eventueel kunnen spiegels worden bijgeleverd tegen de ruiten aan de vaste zijdes.

Matrasmaat: 160×200 cm
Matrasdikte: in overleg (10 en 12cm op voorraad)
Hoogte borstwering in lage bodemstand: 80 cm
Hoogte borstwering in hoge bodemstand: 38 cm
Verrijdbaar: Ja

Prijs: Op basis van offerte.
Aflever-/montagekosten: € 0,00
(Wij hanteren geen meerprijs voor levering/montage van een bedbox)
Levertijd: Per direct, in overleg